Команди змагаються в мистецтві спільного приготування святкового банкету. Досвідчені шеф-кухарі і фахівці з оформлення святкового столу навчають учасників і контролюють робочий процес. Місцем проведення заходу може бути обраний ресторан в місті або заміський комплекс.
Концепція:
Кожній команді необхідно приготувати перелік страв, правильно підібрати вина, прикрасити страви, зробити декор і сервірування столів. Для цього всій команді необхідно пройти ряд майстер-класів від професійних кухарів, сомельє і декораторів-оформлювачів.
В результаті, учасники самостійно, та за допомогою порад професіоналів, створюють унікальний стіл з незвичайних страв, оформлених і поданих в кращих традиціях обраної кухні. Вся команда дегустує страви, напої і насолоджується вишуканою вечерею, приготованою власноруч.
Журі, яке складається з експертів, оцінює роботу кожного учасника і команди.
Створити свій захід